logodef

Contactpersoon Daniëlle van Schaik

FotoDvS

Dyade Advies
Personeel
Tel. 06-51188318
Stuur mij een email

Na jaren van goede dienst en een plezierige samenwerking is het moment daar: uw directeur, stafmedewerker of teamleider gaat met pensioen of heeft een andere baan gevonden. Voor veel schoolbesturen een voorkomende situatie, waarbij vrijwillig vertrek waarschijnlijk vaker zal voorkomen nu de arbeidsmarkt is aangetrokken. Met als gevolg: een openstaande vacature en een zoektocht naar een nieuwe collega. Dyade Advies begeleidt u in de zoektocht, zodat u een geschikte nieuwe collega kunt aanstellen die een goede match heeft met uw organisatie.

De juiste persoon op de juiste plek

Afbeelding WS

Dyade heeft de ervaring en expertise in huis om u te ondersteunen bij de werving en selectie van een nieuwe bestuurder, directeuren, teamleiders en stafmedewerkers. De juiste persoon op de juiste plek staat in de begeleiding van Dyade centraal. Dyade beschikt daarnaast over een uitgebreid netwerk in het onderwijs en kent de ontwikkelingen die spelen.

Bekijk hier het volledige aanbod op het gebied van werving & selectie.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u het contactformulier invullen. Ook kunt u contact opnemen met Daniëlle van Schaik via 06-511 88 318 of danielle.van.schaik@dyade.nl.