logodef

Daniëlle van Schaik contactpersoon

FotoDvS

Dyade Advies
Personeel
Mob. 06-51188318
Stuur mij een email

Dyade Werving & Selectie is dé partner in het onderwijs op het gebied van werving, selectie en interim-management.

Met het werven en selecteren van leidinggevenden in het onderwijs en het aanbieden van interim-management levert Dyade al jaren een belangrijke bijdrage aan de voorwaarden voor goed onderwijs: een goede schoolleider of schoolbestuurder. Deze activiteiten worden nu gebundeld in de dienstverlening van Dyade Werving & Selectie. 

We zoeken en plaatsen dus goede schoolleiders en schoolbestuurders. Maar daar stoppen we niet. We blijven de schoolbestuurders en schoolleiders ondersteunen in de community Dyade Onderwijs Executives. Met opleidingen, themabijeenkomsten, intervisie, coaching, loopbaanbegeleiding, congressen en topbijeenkomsten waarin de actualiteit van de sector wordt besproken. Met de community zorgen de leiders van onderwijsinstellingen samen voor een continue bijdrage aan het leiderschap van de onderwijssector.

De initiatiefnemer van Dyade Werving & Selectie licht in een interview het concept uitgebreid toe. Klik hier voor dit artikel. 

Ashoka logoAshoka Support Network
Dyade Werving & Selectie is lid van het Ashoka Support Network. Ashoka is een non-profit organisatie die innovatieve organisaties ondersteunt bij het oplossen van een sociaal of maatschappelijk probleem. Ashoka en Dyade ondersteunen ook de Changemaker Scholen (www.ashoka.nl).

Dyade Werving & Selectie B.V. is onderdeel van de Dyade Groep.

Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Dyade Werving & Selectie? Klik hier voor onze brochure of neem contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur vrijblijvend een e-mail naar wervingenselectie@dyade.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.