logodef

Nieuw bij Dyade Voordeelservice, in samenwerking met VLC & Partners, de Cyberverzekering voor het onderwijs.

Cybercriminaliteit is een reëel risico. Of het nu gaat om een menselijke fout van eigen personeel of een aanval van buitenaf, de gevolgen van cyber zijn niet te onderschatten.

Dyade i.s.m. VLC & Partners kan u ondersteunen in het voorkomen van cyberschade. Wij werken volgens het ‘verkennen, voorkomen en waar nodig verzekeren’ principe. Samen verkennen we de bestaande situatie. Welke cyberrisico’s bestaan er en waar bevinden zich de risico’s?

Dekking Cyberverzekering

Voor die risico’s die u niet wenst te dragen, bieden wij u een unieke oplossing. Onze Cyberverzekering voor het onderwijs geeft dekking voor de aansprakelijkheidsrisico’s en juridische kosten. Ook uw eigen schade is gedekt onder andere de kosten voor onderzoek, opsporing, herstel, communicatie en PR. Daarnaast is er zelfs dekking voor de eigen kosten die u maakt voor reconstructie en herstel van gegevens of het virusvrij maken van uw systeem.

Een samenvatting van de dekking vind u hier.

Cyber Incident Manager 

En misschien wel het belangrijkste onderdeel van onze cyberoplossing; uw eigen cyber incident manager, waardoor u 24/7 uur professionele begeleiding geniet bij een (vermoeden van) data-inbreuk. En dit zonder eigen risico.

Uw voordelen

Extra voordelen via Dyade Voordeelservice

  • 10% korting voor scholen
  • Een uitgebreide dekking
  • Geen eigen risico en beperking in tijd voor Cyber incident manager 
  • Een gratis leermodule en cyberscans 

 Premie berekenen of aanvragen

Bereken direct online wat deze verzekering voor uw organisatie zou kosten. 

Bereken_premie___2.png

Meer weten?

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar: Durmus Barlas via telefoon 06-21565786 of e-mail durmus.barlas@vlc-partners.nl, of neem contact op via ons contactformulier. 

logo vlc