logodef

KeK staat voor kant en klaar. KeK is het platform waar specialisten kant en klare themadagen aanbieden. Denk hierbij aan ALO-ers, kunstenaars, technici, programmeurs, et cetera. Zo stelt IPPON, waar KeK onderdeel van uit maakt, zich ten doel om een (vervangings)vraag, binnen de gestelde deadline, zo goed mogelijk in te vullen. Dit kan door middel van een KeK-dag die past bij de leerdoelen van de school.

Aanleiding

Ons tijdperk kenmerkt zich door grote veranderingen ingegeven door robotisering. De aankomende generatie zal antwoorden moeten gaan vinden op complexe wereldvraagstukken. Het is daarom belangrijk om onze kinderen voor te bereiden op deze wereld vol met nieuwe beroepen. De leerkracht staat voor de grote uitdaging om alle kinderen hierin mee te nemen. Daarnaast is er een tekort aan vervangers en zijn scholen op zoek naar kwalitatief goede vervanging.

Oplossing

Door onze specialisten in school te halen, ontstaat er ruimte voor groepsleerkrachten om zich te focussen op de kerntaken. Er komt letterlijk meer ruimte in de agenda. Ieder kind krijgt de kans om met KeK zijn of haar interesse te ontwikkelen.

  • Kek biedt een oplossing voor werkdruk.
  • De KeK'er is een specialist in zijn of haar vak en biedt kerndoelen specialistisch aan.
  • KeK ontzorgt de leerkracht, door de kerndoelen van het Primair Onderwijs aan te bieden in de vorm van een KeK-dag.
  • KeK spreekt het kind van nu aan.
  • Elke KeK-er wordt gescreend.
  • De administratieve verwerking is makkelijk.
  • KeK biedt een kwalitatief en kwantitatief goede vervangingsoplossing.

Uw voordeel

Bestelt u een KeK-dag dan ontvangt u gratis (t.w.v. €50,-) een van de twee knutselboxen naar keuze voor je klas. De Knutselbox is inclusief werkplan. Hiermee kun je je gekozen Knutselbox inzetten voor een les die ook door een ouder, een onderwijsassistent of een stagiair kan worden gegeven. Dat scheelt je als leerkracht toch al gauw weer wat tijd.

Bent u geïnteresseerd in een KeK-er?

Mail naar info@ippon-personeelsdiensten.nl of neem telefonisch contact op met IPPON via 0318-830244. Voor meer informatie over de KeK-dagen gaat u naar de website.

 Logo Kek