logodef

Software ondersteuning 2Met het belang van het kind als uitgangspunt gaan onderwijs en kinderopvang steeds nauwer samenwerken. Overal in Nederland ontstaan bredescholen en integrale kindcentra. De nieuwe samenwerkingspartners bieden een dagprogramma waarin kinderopvang, onderwijs en vrije tijd elkaar afwisselen. Een grote verbetering voor de educatieve ontwikkeling, want één leerlijn wordt gevolgd. Voor u als onderwijsinstelling betekent dit een behoorlijke uitdaging. Hoe regelt u de kindplanning, inroostering van personeel, salarisadministratie, facturering aan ouders en hoe weet u zeker dat u aan de wetgeving voldoet? Het antwoord: Quebble Professional.

Oplossing
Quebble Professional biedt een oplossing voor alle aspecten van de samenwerking tussen basisschool en kinderopvang. In één systeem regelt u alles op een efficiënte, tijdbesparende en eigentijdse manier. Omdat alle gegevens in een centrale database staan, kunt u snel werken en heeft u optimaal inzicht.

Overzicht
Quebble Professional is vooral praktisch. Daarom werkt u met één scherm. U kunt uw planning per dag, week en maand kijken. Hoeveel kinderen hebben dagelijks opvang nodig? Hoeveel medewerkers (en met welke kwalificaties) roostert u in voor kinderopvang en educatie? Wilt u snel een flexibele kracht via de oproeppool inzetten? Dit alles kan via hetzelfde scherm. Het systeem stelt u een optimale planning voor en u ziet meteen of u voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen, zoals de beroepskracht-kindratio.

Communicatieplatform
Quebble is ook een eigentijds communicatieplatform. Leerkrachten kunnen via de app berichten en foto’s uitwisselen met de ouders. Omdat Quebble geen gebruik maakt van de privégegevens van de leerkracht, zoals het mobiele telefoonnummer bij WhatsApp, is de privacy van de leerkracht gewaarborgd.

Voordelen Quebble Professional

  • Alles in één systeem, zowel kindplanning en facturatie als personeelsroosters en salarisadministratie.
  • Gebruiksvriendelijk systeem, gebaseerd op een app voor smartphone en (tablet)computer.
  • Quebble is meteen een communicatieplatform, waarbij ouders samen met professionals de ontwikkeling van hun kind volgen.
  • Het past naadloos bij eigentijdse samenwerkingen tussen onderwijs en kinderopvang.

Bespaart tijd en kosten
Stelt u zich eens voor. Eén systeem waarin alles is geregeld. Uw samenwerking als basisschool met de kinderopvang, muziekschool en sportverenigingen. Waarin u dagelijks met één klik kunt zien hoeveel kinderen gebruiken maken van alle faciliteiten en waarbij u snel en optimaal personeel kunt inroosteren. Facturering en salarisadministratie in datzelfde systeem. Ouders kunnen hun kind ziekmelden, hun facturen en observatielijsten inzien via het ouderportaal en medewerkers kunnen online hun roosters en salarisgegevens bekijken. Tijd- en kostenbesparend. Quebble Professional biedt dit alles.

Klant van Dyade?

Klanten van Dyade ontvangen 10% korting op de volgende Quebble modules: 

  • Personeelsplanning
  • Medewerkersportaal
  • Kindplanning
  • Ouderportaal

Nieuwsgierig geworden? 
Logo QuebbleVoor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.