logodef

Welkom bij Dyade Voordeelservice. Wij richten ons op collectieve inkoopafspraken voor scholen en onderwijsbesturen, met als doel het bieden van voordelen op producten en diensten. Dit doen wij voor de klanten van Dyade en in steeds grotere mate het onderwijsveld als geheel. Zodat u, op dit gebied, ontzorgd wordt én kosten bespaart.

Onze werkwijze

Wij analyseren periodiek de kosten die scholen en onderwijsbesturen maken. Op basis daarvan zoeken wij partners, beoordelen hen en maken collectieve inkoopafspraken. Om zo voordelig producten en diensten aan te bieden waar uw school en /of onderwijsbestuur echt iets aan heeft.

Wist u dat?

Naast collectief inkopen voor scholen en onderwijsbesturen Dyade Voordeelservice zich ook richt op de onderwijsprofessional als individu. Via meesterlijkevoordelen.nl bieden wij exclusieve voordelen aan onderwijspersoneel ongeacht bestuur, vakbond of sectororganisatie waar zij aan verbonden zijn. Nieuwsgierig naar de voordelen die wij voor u en uw medewerkers hebben? Kijk op meesterlijkevoordelen.nl.

Heeft u een vraag voor Dyade Voordeelservice?

Neem contact op met Maarten Vrancken, Manager Dyade Voordeelservice

E: voordeelservice@dyade.nl of T: +31(0) 30 30 35 000