logodef

Nieuw bij Dyade Voordeelservice, in samenwerking met VLC & Partners, de cyberverzekering voor het onderwijs.

De groei van cyberschades in het onderwijs is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Steeds vaker worden scholen getroffen door virussen, hacks, DDos-aanvallen, ransomware en systeeminbraken. Maar ook het risico van lekken van gegevens door menselijke fouten of technisch falen. Dit kan een enorme impact hebben op uw school. Met de Cyberverzekering van Dyade i.s.m. VLC & Partners beschermt u uw school tegen schade door cyberincidenten.

Unieke cyberverzekeringsoplossing

Wij werken volgens het verkennen, voorkomen en waar nodig verzekeren principe. Samen verkennen we de bestaande situatie. Door de risico’s te definiëren en aan te geven waar in uw organisatie die spelen, kunnen de juiste preventiemaatregelen worden genomen. Desondanks blijft er altijd sprake van een restrisico. Uiteindelijk bepaalt u zelf welke risico’s u kan en wil dragen.

Voor die risico’s die u niet wenst te dragen, bieden wij u een unieke oplossing. Onze cyberverzekering geeft dekking voor onder andere de kosten voor onderzoek, opsporing, herstel, communicatie en PR. Daarnaast is er zelfs dekking voor de eigen kosten die u maakt voor reconstructie en herstel van gegevens of het virusvrij maken van uw systeem. En misschien wel het belangrijkste onderdeel van onze cyberoplossing; uw eigen cyber incident manager, waardoor u 24/7 uur professionele begeleiding geniet bij een (vermoeden van) data-inbreuk. En dit zonder eigen risico.

Uw voordelen

  • Een gratis leermodule (aanschaf van meerdere leermodules tegen gereduceerd tarief)
  • Een eigen cyber incident manager
  • Een totaaloplossing van verzekering tot nazorg

Meer weten?

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar: Durmus Barlas via telefoon 06-21565786 of e-mail durmus.barlas@vlc-partners.nl.

logo vlc