Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Dyade is één van de grootste dienstverleners in het onderwijs en ondersteunt onderwijsinstellingen met financiële en personele administratie en bij de bedrijfsvoering. De ondersteuning bieden wij aan vanuit regionale vestigingen met meer dan 250 medewerkers.

Op dit moment werkt Dyade voor schoolbesturen met in totaal 40 duizend medewerkers. Met een gemiddelde van 10 leerlingen per medewerker op een school werken we dus voor de toekomst van 400 duizend kinderen. Daarmee leveren we, indirect, een maatschappelijk substantiële en relevante bijdrage aan de toekomst van de kinderen van Nederland. Dát bindt, motiveert en inspireert ons.

Als organisatie willen we, de komende jaren verder doorgroeien in kwaliteit van personeel en verdergaande automatisering mogelijk maken. Hiermee vergroten we de impact als organisatie en ontstaan nieuwe mogelijkheden om de dienstverlening verder te verbreden. Dyade gaat zich daarmee nog nadrukkelijker profileren als dé uitbestedingspartner voor het onderwijs.

Voortdurend speelt Dyade in op de veranderende behoefte van onderwijsorganisaties. Dit is ook terug te zien in onze nieuwe bedrijfstakken zoals de Dyade Academy en Dyade Voordeelservice. We bieden leergangen aan voor docenten en schoolleiders die eveneens de bedrijfsvoering in het onderwijs ten goede komen. Dyade heeft een eigen CAO met goede arbeidsvoorwaarden en is aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds.

DyVacatures Dream Jobade is op zoek naar een: