logodef

Dyade is een organisatie met een maatschappelijke opdracht: het bijdragen aan goed onderwijs in Nederland en daarmee aan de toekomst van kinderen en jongvolwassenen. Dyade doet dit door de bedrijfsvoering van het onderwijs te ondersteunen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de mensen die in het onderwijs werken.

Naast onze gemeenschappelijke opdracht, zetten we ons ook in voor goede doelen. Wij steunen initiatieven (van medewerkers, klanten of leveranciers). Daar waar mogelijk geven we de voorkeur aan onderwijs gerelateerde goede doelen. Jaarlijks besluit de directie welke goede doelen worden ondersteund. Onze medewerkers, klanten en leveranciers kunnen hiervoor voorstellen doen.

€ 5.000,- om leerlingen te stimuleren om met elkaar te spelen en sporten
Tijdens het door Dyade Academy georganiseerde professionaliseringsevent 'Leraren maken het verschil! - Bevlogen in het Onderwijs' reikte onze toenmalig directeur Frank Tromp een cheque ter waarde van €5.000,- uit aan De Cruyff Foundation. Hiermee draagt Dyade Academy bij aan het project Schoolplein 14 om leerlingen uit het regulier en speciaal onderwijs te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten.

MVO

PRAGO

In 2015 heeft Dyade geen papieren kerstkaarten verzonden. Er is een digitale kerstgroet verzonden. De besparing in druk- en porti kosten is geschonken aan Prago (Praktisch Gericht Onderwijs). Prago geeft praktische lessen basiseducatie voor volwassenen die moeite hebben met leren.

MVO3

Maag- Lever- Darm Stichting

Jaarlijks nemen een aantal teams bestaande uit Dyade medewerkers, klanten en leveranciers deel aan de Zuiderzeeklassieker. Het door de teams opgehaalde geld van sponsoren is volledig geschonken aan de Maag- Lever Darm Stichting. Ook Dyade heeft gesponsord.

MVO2


Right To Play

Dyade doet met meerdere teams mee aan het Bedrijvenvoetbaltoernooi in Utrecht. De opbrengst gaat volledig naar Right To Play. Deze organisatie gelooft dat sport en spel een krachtig middel is om de wereld te veranderen, ze helpen arme kinderen door sport en spel te laten ontwikkelen.

MVO1

De directie van Dyade is zeer trots op de inzet van onze collega's voor diverse goede doelen en bedankt hen voor de bijdrage die ze hieraan geleverd hebben.