logodef

Voor het derde jaar op rij presenteert Dyade Huisvesting & Vastgoed in samenwerking met Koëter Vastgoed Adviseur de Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Schoolgebouwen.

Het boekje bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van schoolgebouwen te kunnen inschatten. Het boekje is vanwege de betrouwbaarheid van de informatie en het handzame formaat een onmisbare hulp voor schoolbestuurders, gemeenten, taxateurs en financiers in de vastgoedsector.

In deze editie worden 6 categorieën schoolgebouwen onderscheiden met in totaal 51 gebouwen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een korteHV omschrijving aangeduid. Op basis van de categorie en type zijn de exploitatiekosten gesplitst naar bouwkundig en installaties en kan er een keuze gemaakt worden voor een periode van 25 jaar of langer dan 25 jaar. 

Naast de kengetallen voor onderhoudskosten geeft de uitgave ook een overzicht van de OZB tarieven, riool- en waterschapslasten, herbouwwaarden en verzekeringspremies.

Kortom, een onmisbaar handboek om de exploitatiekosten van uw vastgoed in beeld te hebben en keuzes te kunnen maken voor de toekomst!

 

Onderwijstaxatiewijzer ontvangen?

Ja, ik wil graag de Onderwijstaxatiewijzer ontvangen

Interesse 


Martijn