Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Met Dyade Huisvesting & Vastgoed bouwt u aan een onderwijsomgeving op maat

Het plaatsen van een nieuw schoolgebouw is een groot project waar diverse specialisten bij betrokken zijn. Dyade kan u bij dit gecompliceerde proces een helpende hand bieden. Onder andere bij overleg met de architect, aannemer of gemeente.

Maar ook voor kredietbewaking en projectadministratie bent bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de procedures én de valkuilen en begeleiden u tijdens het gehele traject. Dyade beheert inmiddels meer dan 450 schoolgebouwen in Nederland. We beschikken dus over ruime ervaringsdeskundigheid. Juist de combinatie van kennis van onderwijs en vastgoedbeheer maakt Dyade tot uw ideale partner. Wij zorgen ervoor dat het pand aansluit bij de onderwijsvisie die u voor ogen hebt. Dyade komt altijd op voor het belang van het schoolbestuur en de gebruikers van het gebouw.

Bestuurlijke begeleiding van Projecten

Een project is pas geslaagd, als alle betrokken partijen hun belangen correct vertaald zien in het eindresultaat. Voor Dyade is een heldere projectorganisatie cruciaal om de belangen van de opdrachtgever op een goede manier te kunnen behartigen. Bij het opzetten van de projectorganisatie houdt Dyade rekening met de taken van de verschillende partijen en met de verschillende projectfasen. Dyade richt samen met de opdrachtgever de projectorganisatie zodanig in, dat op alle niveaus voldoende draagvlak ontstaat.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wenst u meer informatie? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Martijn Zelis, Manager Vastgoed.

Huisvesting--Vastgoed-5 Huisvesting--Vastgoed-6 Huisvesting--Vastgoed-1 Huisvesting--Vastgoed-2