Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

De CAO PO 2019-2020 komt eraan!

De afspraken neergelegd in de nieuwe cao hebben gevolgen voor werkgevers en werknemers. Denk aan:

  • De aanpassing van de schalen voor directies en adjuncten die voor de zittende medewerkers positief zijn maar niet persé voor nieuw aan te nemen adjuncten.
  • De introductie van nieuwe voorbeeldfuncties voor directies en onderwijsondersteunende medewerkers. Welke actie moet u ondernemen en welke actie mag u ondernemen?
  • Verkenning van de beslisruimte die u zou moeten krijgen door vereenvoudigingen in de hoofdstukken 5,6,7 en 9 van de cao po.
  • De aanpassingen in het ketenbeding voor het bijzonder en openbaar onderwijs en overige gevolgen van de introductie van de WAB en WNRA.
  • Het generatiepact, Iets voor u?

Dyade P&O Advies is druk doende de gevolgen van het onderhandelaarsakkoord voor u in kaart te brengen en zal, zodra de cao-teksten er zijn, ook de gevolgen hiervan voor u in kaart brengen. Dyade P&O Advies draagt deze kennis graag aan u over tijdens de themabijeenkomsten cao po 2019-2020. Binnenkort vindt u hier de data van de te plannen bijeenkomsten en een link naar gratis te downloaden handreikingen en informatie over de cao PO.

Dyade Huisvesting en vastgoed onderdeel van OCS maatschappelijk vastgoed.

Dyade huisvesting en vastgoed wordt onderdeel van OCS maatschappelijk vastgoed.Lees meer

overeenkomst

Verlofposters vernieuwd

In de sectoren primair en voortgezet Onderwijs zijn eerder dit jaar nieuwe cao’s afgesloten. Wij hebben de oude verlofposters, die gebaseerd zijn op de vorige cao’s beoordeeld en herschreven naar de huidige cao’s. Download hier de poster.

Thumbnail verlofposter 2

Themabijeenkomsten CAO PO 2019-2020 komen eraan!

De afspraken neergelegd in de nieuwe cao hebben gevolgen voor werkgevers en werknemers.
Lees er meer over via klik hier!

wilma homepage bottom pf

Dienstverlening Dyade is geborgd

De Raad van Bestuur van Dyade heeft de nodige maatregelen getroffen en besluiten genomen, die medewerkers... Lees verder

corona dyade omgang

Hoe gaat Dyade met het coronavirus om?

Net zoals de rest van Nederland, volgen wij het nieuws en de politiek op de voet.. Meer

corona foto

Besparen op uw schoolinkopen?

Bij Dyade Voordeelservice kunt u profiteren van inkoopvoordelen voor uw school en bestuur. Van arbodienstverlening, personeelsoplossingen tot verzekeringen.

 Homepage dyade.nl