Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Profiel
Uit evaluaties en gesprekken met mijn leidinggevenden en opdrachtgevers worden vooral mijn betrokkenheid, vakkennis, flexibiliteit, humor, intelligentie, vasthoudendheid en mensgerichtheid gewaardeerd. Ik ben een persoon met een behoorlijke drive. Deze drive komt voor uit mijn passie voor onderwijs en ontwikkeling van kinderen en volwassenen. Mijn ambitie is de organisatie van het onderwijs dusdanig te ondersteunen dat er optimaal aandacht kan worden gegeven aan de ontwikkeling van kinderen en medewerkers.
Door mijn brede kennis en ervaring overzie ik vraagstukken snel. Ik zorg ervoor dat de opdrachtgever of collega het vraagstuk helder krijgen en ook de te nemen stappen. In de uitvoering pak ik desgewenst zelf zaken op. Ik ga niet snel iets uit de weg.

Algemeen
Ambtelijk secretaris sinds 1997, senior adviseur sinds 2001, clustermanager P&O Advies sinds 2009, manager P&O Advies sinds 2012. Binnen deze functies een scala aan werkervaring op het gebied van interim-, project- en lijnmanagement, beleidsontwikkeling en begeleiding en training.

Klik hier voor mijn volledige CV

Wilma Rijndorp-Kreft

Wilma Rijndorp 2

Dyade Advies Personeel
Mobiel: 06-25490300
Stuur mij een email