Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Achtereenvolgend gaan wij in op ons aanbod voor een eigen P&O-er en de mogelijkheden voor inzet van interim deskundigen. 

Uw eigen P&O-er op oproep

Voor schoolbesturen zonder eigen P&O functionaris bieden wij de mogelijkheid een knipkaart af te nemen. Een knipkaart bestaat uit een vast volume aan uren advies die u tegen korting op het tarief binnen een vast te stellen periode kunt opnemen.

Knipkaart

Het voordeel van de knipkaart is dat wij een vaste adviseur of personeelsmedewerker aan uw schoolbestuur koppelen voor lopende P&O zaken of op grond van specifieke knelpunten of beleidswensen op het gebied van personeel. U kunt dan terugvallen op een vaste professional met brede P&O kennis die bekend is met uw organisatie en u kan bijstaan. Bij inzet van de knipkaart van 40 uur met de looptijd van een jaar is uw korting 5%.

De knipkaart geeft u de mogelijkheid uw P&O-functionaris in te zetten wanneer het nodig is en daarmee niet in te zetten als dat niet nodig is. U betaalt alleen voor de ingezette uren. Uw P&O functionaris zal u periodiek informeren over de uitputting van uw knipkaart.

Contact

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Wilma Rijndorp op nummer 06-25490300.

 

Interim P&O werkzaamheden

Ook voor grotere organisaties bieden wij oplossingen. Door invoering van nieuw beleid, achterstallig werk of benodigde vervanging van een verlof van een P&O medewerker of –adviseur kan het gewenst zijn tijdelijk hulp in te roepen van een externe P&O adviseur of personeelsmedewerker.

Of het nu gaat om denkkracht voor het opzetten van uw (strategisch) personeelsbeleid, specialistisch werk zoals ontslagbegeleiding, (meerjaren)formatiebeheer, verzuimbeheersing of een extra paar handen bij uitvoering van de nieuwe cao of andere rechtspositieregelingen, Dyade Advies kan u de P&O-functionaris leveren die past op uw vraag.

De P&O-ers van Dyade zijn erop gericht binnen zeer korte tijd voor u productief te zijn. Zij zijn zeer goed bekend in het onderwijs en gericht op het vinden van oplossingen voor HRM-vraagstukken. Daarbij hebben onze P&O-ers een leger aan specialisten achter zich staan zodat al uw vragen een antwoord zullen krijgen.

 

bigstock Two colleagues having business 145993442

Ons aanbod

  • Het koppelen van een vaste adviseur of personeelsmedewerker aan uw schoolbestuur voor lopende P&O zaken of op grond van specifieke knelpunten of beleidswensen op het gebied van personeel;
  • Het binnen twee weken op locatie ter beschikking stellen van een P&O-adviseur of personeelsmedewerker op strategisch, beleidsontwikkelend of beleidsuitvoerend niveau ter invulling van tijdelijke vacatures, verloven, gericht op specifieke knelpunten of de ontwikkeling en invoering van beleid;
  • Het door Dyade Advies vooraf selecteren van adviseurs of medewerkers die competent zijn uw vraag te beantwoorden en passend zijn binnen het door u gewenste profiel. Indien gewenst kunnen wij vooraf meerdere cv’s toesturen van competente professionals zodat u een keuze kunt maken.

Contact

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Wilma Rijndorp op nummer 06-25490300.

 

Waarom kiezen schoolbesturen voor een professional van Dyade?

Enkele quotes:

  • ‘Proactief, deskundig, werkt prettig samen’;
  • ‘Kennis van zaken, accuraat en servicegericht’;
  • ‘Goed werk, efficiënt, eerlijk en een accuraat netwerk’;
  • ‘Alle openliggende issues worden geprioriteerd en vervolgens snel opgelost. Ook wordt tegenkracht geleverd. De adviezen zijn helder en correct. Er wordt meegedacht. Eerlijk en hard werkend’;
  • ‘Door het oplossen van openstaande dossiers bij het Participatiefonds heeft de adviseur zichzelf terugverdiend’.

Dyade P&O Advies

Sander Wijnhoff   Ronald van Rooijen 2   Wilma Rijndorp 2
Sander
Wijnhoff
Junior
  Ronald
van Rooijen
Senior
  Wilma
Rijndorp-Kreft
Senior