logodef

Contactpersoon Wilma Rijndorp-Kreft

 

Wilma Rijndorp 2

Dyade Advies Personeel
Mobiel: 06-25490300
Stuur mij een email

Contactpersoon Bertine Heijink

Bertine Heijink pf

Dyade Advies
Personeel
Tel: 06 10 73 01 17
Stuur mij een email

 

Contactpersoon Bettina van der Meijden

bettina van der meijden

Dyade Advies
Personeel
Tel: 06 51 18 83 18
Stuur mij een email

 

Contactpersoon Hanneke Westening

Hanneke Westening 2

Dyade Advies
Personeel
Tel: (0318) 67 51 11
Stuur mij een email

Vanwege de invoering van de WNRA verandert er veel voor het openbaar onderwijs. Maar ook de WAB heeft wat verrassingen voor het bijzonder onderwijs in het verschiet. Kom ook uw kennis bijspijkeren op de cursus WNRA/WAB/Ontslagrecht van Dyade.

Per 1 januari 2020 is de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA) onverkort van kracht voor het openbaar onderwijs. Dit betekent dat vanaf dat moment de ketenregeling geldt maar ook dat het ontslagrecht en de bezwaar- en beroepsprocedure verandert en dat de aanzegplicht en de transitievergoeding van toepassing zijn in het openbaar onderwijs.

Wat dit allemaal inhoudt en hoe u zich daarop kunt voorbereiden behandelen wij graag in de themabijeenkomst WNRA/WAB/Ontslagrecht van Dyade Advies.

Voor staf- en directieleden in het bijzonder onderwijs is er zeker ook iets te halen. Zoals het opfrissen van uw kennis over het ontslagrecht, het ketenbeding en de bezwaar- en beroepsprocedures alsook het geïnformeerd worden over de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de compensatieregeling transitievergoeding voor langdurig zieke medewerkers. Ook de plannen ten aanzien van het Participatiefonds komen bij ons aan bod.

 

Themabijeenkomst: Gevolgen WNRA, WAB en Ontslagrecht 

Dyade Advies heeft de gevolgen van de nieuwe wetgeving voor u in kaart gebracht en draagt deze kennis, met de reeds opgedane ervaringen,  door middel van themabijeenkomsten graag aan u over.

Het resultaat van de bijeenkomsten is dat uw kennis over de rechtspositie per 1 januari 2020 weer ‘up-to-date’ is en u handvatten heeft gekregen om uitwerking te geven aan de gewijzigde wet- en regelgeving.

Doelgroep

Bestuurders, managers, P&O (beleids)medewerkers, stafmedewerkers en leidinggevenden in het primair onderwijs.

Planning

Themabijeenkomst Datum Tijd Lunch Locatie Inschrijven DocentGevolgen WNRA, WAB en Ontslagrecht   12 juni 2019 9.00 - 12.30 uur 12.30 - 13.30 uur Bergen op Zoom Formulier Wilma RijndorpGevolgen WNRA, WAB en Ontslagrecht 14 juni 2019 9.00 - 12.30 uur 12.30 - 13.30 uur Utrecht Formulier Wilma RijndorpDe kosten voor deelname aan de themabijeenkomst bedragen €198,-, inclusief lunch. 

Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen aan de themabijeenkomst. Bij minder dan 8 aanmeldingen houden wij ons het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Op locatie

Wist u dat wij de bijeenkomsten ook bij u op locatie kunnen verzorgen? In dat geval betaalt u niet per deelnemer maar voor de inzet in tijd van de adviseur. Zeker wanneer er sprake is van grotere groepen kan dit zeer voordelig voor u uitpakken.

 

Contact

Wenst u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact op met Wilma Rijndorp, Hanneke Westening of uw vaste contactpersoon van Dyade Advies.