Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Afbeelding1

Iedere school is uniek. Managementoplossingen zijn daarom maatwerk.

Of u op zoek ben naar een stevige verandermanager voor complexe verandertrajecten, zoals opzet Brede School, IKC, opzet bedrijfsvoering, schoolontwikkeling, teambuilding, opzet kwaliteitszorg, positionering en profilering van de school, HR-vraagstukken, versterking ‘zwakke scholen’ of een combinatie van deze trajecten, Dyade heeft de kennis en expertise in huis om uw uitdaging te adresseren.

De interim-directeuren van Dyade zijn uw partner in deze.

De interim-directeuren van Dyade:

  • Zijn betrokken en ervaren professionals gericht op onderwijsontwikkeling;
  • Zorgen voor stabiliteit, continuïteit en voortgang binnen de school;
  • Hebben ervaring met organisatorische veranderingen én met het ontwikkelen van onderwijskundig beleid en personeelsbeleid;
  • Kunnen optreden als adviseur met kennis van zaken en ervaring in uiteenlopende situaties in het primair onderwijs;
  • Hebben door de nauwe contacten met specialisten op het gebied van de salaris- en financiële administratie, financieel en HR adviseur, fiscalisten, juristen organisatieadviseurs snel antwoorden op complexe vragen. 

 

Even voorstellen

Piet van Kesteren   Jan Maarten Brommersma 2   Joop de Jager
Piet
van Kesteren
  Jan Maarten
Brommersma
  Joop
de Jager
Wilma
Rijndorp

 

Wist u dat al onze interim professionals zelf als groepsleerkracht les hebben gegeven?
“Ik heb zelf met de voeten in de spreekwoordelijke klei gestaan. Daarom weet ik wat het geven van goed onderwijs inhoudt en wat dit van de groepsleerkrachten vraagt”.

Daarnaast beschikt Dyade over een pool ervaren en bevlogen interim-directeuren. Interim-directeuren die de taal van het onderwijs spreken en die gepokt en gemazeld zijn in de praktijk. Interim-directeuren met passie voor onderwijs.

Contact

Wenst u meer informatie? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met mevrouw drs W. (Wilma) Rijndorp of direct met één van onze interim-directeuren.