Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Natuurlijk staan de ervaren interim-directeuren van Dyade klaar om startende directeuren op een heel praktische manier te begeleiden bij de eerste ervaringen in het schoolmanagement. 'Shoulder-to-shoulder' zorgen ze er voor dat de startende directeur zelf actief de beschikbare managementvaardigheden inzet. Parallel met een gedegen managementopleiding wordt de theorie in praktijk gebracht. Reflectie, intervisie en een sterkte-zwakte-analyse van de persoonlijke ontwikkeling zijn beproefde instrumenten.

Maar... is niet juist de zeer ervaren directeur, met meer dan 25 jaar managementervaring, toe aan een intensive reflectie?

Een uitgebreid intakegesprek vormt de eerste stap in de keuze voor het type begeleiding. Kennismaking volgt, om te kijken of de klik er is. Het traject start met een gedegen assessment, een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarbij de coaching voornamelijk op de werkvloer plaatsvindt.

Dyade beschikt over deskundigen die oog hebben voor de persoon en thuis zijn in alle vormen van managementbegeleiding.

De menselijke Dyadecoach zorgt voor groei van mensen.

Contact

Wenst u meer informatie? Vul dan ons contactforumlier in of neem direct contact op met Jan Maarten Brommersma of Wilma Rijndorp.