Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Beste onderwijsbestuursverslagen van Nederland

Heeft uw schoolorganisatie het beste bestuursverslag van Nederland?

Als onderwijsinstelling, gefinancierd met publieke middelen, is het belangrijk om verantwoording af te leggen richting uw stakeholders over uw ambities en plannen, hoe u die probeert te realiseren en hoe u de daarvoor beschikbare middelen inzet. In het bestuursverslag geeft u aan wat u het afgelopen jaar heeft gedaan, wat u heeft bereikt en wat dit heeft gekost. 

Bent u ook zo trots op en tevreden met uw bestuursverslag over 2017? Stuur deze dan op naar BRAVO en maak kans op de BRAVO Bestuursbokaal 2018! Dyade reikte jaarlijks de prijs uit voor het beste bestuursverslag van Nederland in het primair onderwijs en in het voortgezet onderwijs. De bestuursbokaal is nu overgedragen aan de brancheorganisatie (BRAVO). De jury bestaat uit vertegenwoordigers van PO en VO Raad, VTOI en KPMG.

 

Wilt u uw bestuursverslag verkiesbaar stellen voor de 12e editie? Stuur uw bestuursverslag 2017 dan gratis in vóór 15 oktober 2018.

Upload bestuursverslag 2017 

 

Alle inzendingen ontvangen korte feedback op hun bestuursverslag en de genomineerden worden vervolgens door een onafhankelijke jury beoordeeld en ontvangen een uitgebreid juryrapport.

 Winnaars Beste Bestuursverslag 2017: 

Stichting OOADA Groot Stichting ZAAM Groot
Stichting OOADA Stichting ZAAM

 Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan contact op met BRAVO Onderwijs