Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Dyade heeft dé oplossing om u te ondersteunen bij uw Planning & Control proces

Met de Planning & Control applicatie van Dyade heeft u zicht op actuele en geïntegreerde financiële en personele informatie. U heeft de mogelijkheid om rapportages te bekijken én u kunt ook zelf een (meerjaren)begroting of prognose opstellen. Uw medewerkers hebben de beschikking over dezelfde informatie, omdat de gegevens in de webapplicatie zijn opgeslagen.

De Planning & Control applicatie ondersteunt u om een kwalitatief goede begroting op te (laten) stellen voor het komende kalender- en/of schooljaar. Een goede begroting is van belang om te voorkomen dat er grote verschillen ten opzichte van de realisatie ontstaan. Planning & Control levert prognosegegevens om naast de begrote- en gerealiseerde cijfers te vergelijken in welke richting de financiële situatie zich (op lange termijn) ontwikkelt, zodat u informatie heeft waarop u kunt (bij)sturen. U geeft zelf aan met welke frequentie gegevens aan u worden aangeleverd.

Als onderdeel van de Planning & Control dienstverlening biedt Dyade u praktische tools om u te ondersteunen. Bijvoorbeeld met de Bekostigingstool waarmee de bekostiging voor diverse onderwijssoorten kan worden berekend. De informatie uit deze tool is in te lezen in de Dyade Planning & Control applicatie.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie. Als u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.