Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Dyade TAS

Online toegang tot personeels- en salarisdossier voor u en uw medewerkers, 24 uur per dag, 7 dagen per week

Met Dyade TAS (Toegang, Archivering, Salarisdossier) krijgen medewerkers van schoolorganisaties online toegang tot hun personeelsdossier, kunnen zij zelf digitaal mutaties en declaraties doorgeven en online hun salarisstrook en jaaropgave raadplegen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid personeelsdocumenten te scannen en te archiveren. Hierdoor worden kasten vol ordners teruggebracht tot slechts een enkele kastplank.

Toegang

De medewerker kan voortaan zelf eenvoudig online wijzigingen doorgeven en declaraties indienen, die na goedkeuring door de directeur automatisch in het systeem worden verwerkt. Denk hierbij aan wijzigingen in adres- of bankrekeninggegevens en reiskostendeclaraties.

Het huidige verwerkingsproces van mutaties en declaraties is lang en foutgevoelig. Met Dyade TAS wordt de foutgevoeligheid enorm beperkt. Ook kan de voortgang van de formulierenafhandeling  continu worden gevolgd.

Archivering

Het digitale personeelsdossier is een online archief van documenten van medewerkers, zoals arbeidsovereenkomsten, identiteitsbewijzen, verslagen van functioneringsgesprekken en diploma’s. De P&O-functionaris, de directeur en de medewerker zelf hebben toegang tot het dossier. Documenten zijn bovendien goed en snel vindbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast stelt Dyade een scanapplicatie beschikbaar, waarmee u documenten eenvoudig en eenduidig aan het personeelsdossier kunt toevoegen. Deze documenten zijn makkelijk terug te vinden met zoekfuncties; op naam van de medewerker, op de omschrijving, of op de inhoud van een document. U kunt zowel nieuwe als bestaande personeelsdossiers digitaliseren en toevoegen. Indien gewenst neemt Dyade u het scannen van al uw huidige personeelsdossiers graag uit handen.

Salarisdossier

Dyade verstuurt salarisstroken en jaaropgaven veelal nog via de post naar de scholen, waar de directeuren ze aan hun medewerkers verstrekken. Dyade TAS stel de salarisstrook en jaaropgave digitaal beschikbaar. Dit scheelt tijd en portikosten. De medewerker kan op elke gewenst moment zijn eigen salarisgegevens terugvinden.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over het digitaal personeelsdossier of wenst u dat Dyade contact met u opneemt over de mogelijkheden? Vult u dan hier uw gegevens in.