logodef

geaccrediteerdStrategisch 5De onderwijssector is dynamisch en volop in beweging. Aan schoolorganisaties worden steeds hogere eisen gesteld en de vraag rijst steeds meer of het onderwijssysteem nog wel van deze tijd is. Waaraan hebben kinderen en jongvolwassenen nou echt behoefte? Zijn scholen daar echt op ingericht? En wat is er op lange termijn nodig, zodat de slagingskans van leerlingen in de maatschappij optimaal is?

Om tijdig en gepast in te spelen op ‘markt’-ontwikkelingen is een stip op de horizon én een doordacht strategieplan nodig. Dit lange termijn plan is de basis voor het bepalen van de juiste richting, om als uitgangspunt te nemen bij strategische (korte termijn) beslissingen en helpt bij het toewijzen van middelen. Maar bij welke ontwikkelingen moet u stil staan bij het bepalen van de juiste strategie? Welke facetten zijn belangrijk om mee te nemen in het strategieplan? En hoe zorgt u ervoor dat het plan geen ‘papieren tijger’ wordt, maar juist een levendig document ter bevordering van de kwaliteit van het onderwijs?

Tijdens de leergang leert u in te spelen op de onderwijsvraag van morgen en zorgt u ervoor dat uw schoolorganisatie blijvend onderscheidend is ten opzichte van andere schoolorganisaties. U leert welke dimensies binnen uw schoolorganisatie een rol spelen bij het bepalen van de richting, leert uw team optimaal voor te bereiden op het onderwijs van morgen en weet een juiste balans te vinden tussen het primaire proces (leidinggeven aan excellent onderwijs) en de bedrijfsvoering.

Programma

Programma Strat


Inschrijven in tijden van Corona
Tijdens de leergang staat te alle tijden uw veiligheid en gezondheid voorop. Tijdens de leergang worden de richtlijnen van het RIVM strikt gevolgd. Mocht de opleiding verplaatst moeten worden, blijft uw inschrijving altijd geldig voor de volgende editie. Daarnaast hanteren we versoepelde annuleringsvoorwaarden omtrent het Coronavirus.


Data Tijd Locatie  Inschrijven
29 oktober 2020
5 november 2020
12 november 2020
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
Erasmus Universiteit Rotterdam
Erasmus Universiteit Rotterdam
Erasmus Universiteit Rotterdam
Inschrijven*
*Data, programma en locatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Prijs
De kosten zijn €2.950,- per persoon (vrijgesteld van BTW en inclusief online leerprogrammaElephant Road t.w.v. €199,- en een onderwijsnetwerkdinert.w.v. €195,-)

Meer informatie
Voor verdere informatie over de Leergang kunt u contact opnemen via academy@dyade.nl

logobalk Strategisch