Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

Ervaringen van deelnemers

  • "Ik kreeg ideeën aangereikt, waarmee ik direct in de praktijk aan de slag kan"
  • "Ontmoeting met professionals op hun gebied en collega's spreken met dezelfde vragen en intenties was erg waardevol"
  • "Ik heb veel gehad aan de verhalen, ervaringen en voorstellingen van anderen en hun deskundige reactie hier op"

Folder Schoolpositionering & Onderwijsmarketing

Cover POSI klein

Algemene leveringsvoorwaarden

Op alle opleidingen binnen de Dyade Academy zijn de algemene voorwaarden en het clausuleblad van toepassing. Bekijk onze klachtenprocedure.

Dyade Academy

 

Standaard-Dyade-Academy

Dyade Academy
Tel.: 030 - 30 35 099
Stuur ons een e-mail

Posi 1Ouders (en leerlingen) stellen steeds hogere eisen bij het maken van een schoolkeuze.Het komt nog maar zeer beperkt voor dat alleen nabijheid doorslaggevend is bij de school keuze. Een goed en helder imago van de school is daarom gewenst. Daarnaast vechten veel scholen in Nederland tegen de landelijke trend van het dalend aantal leerlingen. Daarbij is het belangrijk om als school onderscheidend te zijn. Een heldere en krachtige positionering draagt tevens bij aan het aantrekken van goede leraren in tijden van lerarentekorten.

Dyade Academy heeft een leergang ontwikkeld waarbij het bepalen van de juiste strategie centraal staat.  Deelnemers krijgen inzicht in het ‘koopgedrag’ van ouders en leren van hun schoolorganisatie een A-merk te maken. Door het inzetten van de modernste onderwijsgerelateerde marketingtechnieken kan een school met zeer beperkte (budgettaire) middelen aantoonbaar resultaat bereiken.

Programma

Programma Posi


Inschrijven in tijden van Corona
Tijdens de leergang staat te alle tijden uw veiligheid en gezondheid voorop. Tijdens de leergang worden de richtlijnen van het RIVM strikt gevolgd. Mocht de opleiding verplaatst moeten worden, blijft uw inschrijving altijd geldig voor de volgende editie. Daarnaast hanteren we versoepelde annuleringsvoorwaarden omtrent het Coronavirus.

Inschrijven
Data Tijd Locatie Inschrijven
       
19 november 2020
26 november 2020
3 december 2020
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Nyenrode Business Universiteit Breukelen

Inschrijven*
*Data, programma en locatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Positionering 8Prijs
De kosten van deelname aan de leergang zijn 2.950,- per persoon (vrijgesteld van BTW en inclusief drie adviesuren op maat op locatie op het gebied van schoolpositionering t.w.v. € 375,- en online leerprogramma Elephant Road t.w.v. € 199,-).

Schoolleidersregister PO

De leergang Schoolpositionering en onderwijsmarketing is als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij de deelthema’s ‘Omgaan met ouders’ en ‘Omgaan met (demografische) ontwikkelingen’ uit het thema ‘In relatie staan tot de omgeving’. Schoolleiders die het gecertificeerde aanbod volgen, kunnen hiermee de genoemde thema of deelthema’s afronden voor hun herregistratie. Zij kunnen het certificaat dat zij na afronding van de leergang ontvangen, uploaden in het register om hiermee het (deel)thema af te ronden.

Meer informatie
Voor verdere informatie over de Leergang kunt u contact opnemen via academy@dyade.nl.

logobalk Ondernemen Schoolpostionering

Dyade is erkend in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het CRKBO-register geeft aan dat de kwaliteit van het Dyade-aanbod aan hoge eisen voldoet en de kosten hiervoor btw-vrijgesteld zijn.