logodef

Ziet u het voor u?
Een school waar iedereen tot bloei komt... waar alle collega’s het maximale uit zichzelf en de leerlingen halen... waar leerkrachten vrolijk en vol passie voor de klas staan... waar iedereen zich gewaardeerd voelt door u als leidinggevende.

Een prachtig plaatje natuurlijk. Maar hoe bereikt u dit?
Het creëren van een motiverend en positief klimaat op school is niet makkelijk. Te vaak gaat het over wat er allemaal ‘niet goed’ gaat. Veel leerkrachten voelen zich ondergewaardeerd. En ook al doet u uw best als leidinggevende, de negatieve dingen worden nu eenmaal beter onthouden dan de positieve. Zo werkt het menselijk brein.

Positief leiderschap helpt...
Positief leiderschap gaat over stelselmatig werken aan de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers. Onder meer door de spotlights te richten op wat goed gaat, op wat bijzonder en inspirerend is. Door elkaars sterke punten te ontdekken en doelgericht in te zetten. Door effectief gedrag te herkennen en te versterken.

Een duurzaam positief klimaat ontwikkelen
Tijdens de leergang ‘Positief leiderschap in het onderwijs’ leert u wat nodig is om een blijvend positief klimaat op uw school te creëren. Zoals: effectief feedback geven; bouwen aan goede relaties; zorgen voor psychologische veiligheid. Onze topdocenten reiken u de praktische inzichten en concrete technieken aan die daarvoor nodig zijn.

Programma

 Programma PLS2


Inschrijven in tijden van Corona
Tijdens de leergang staat te alle tijden uw veiligheid en gezondheid voorop. Tijdens de leergang worden de richtlijnen van het RIVM strikt gevolgd. Mocht de opleiding verplaatst moeten worden, blijft uw inschrijving altijd geldig voor de volgende editie. Daarnaast hanteren we versoepelde annuleringsvoorwaarden omtrent het Coronavirus.Data

Tijd 

Locatie 

Inschrijven
19 november 2019
26 november 2019
3 december 2019
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
Landgoed de Horst
Landgoed de Horst
Landgoed de Horst
Volgeboekt
3 november 2020
10 november 2020
17 november 2020
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
Landgoed de Horst
Landgoed de Horst
Landgoed de Horst

Inschrijven*
*Data, programma en locatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

 

Prijs
De kosten van deelname voor de leergang zijn 2950,- per persoon (vrijgesteld van BTW en incl. Toolkit Positief leiderschap t.w.v. €250,-).

Plaatsing en toelating
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Om de leer­gang aan te laten sluiten op de behoeften van de deelne­mers, wordt voorafgaand een (telefonisch) intakegesprek gehouden.

Algemene leveringsvoorwaarden
Op deze leergang zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

beeld4Schoolleidersregister
De leergang Positief leiderschap in het onderwijs is als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO op het thema ‘Persoonlijk Leiderschap’. De accreditatie voor het Schoolleidersregister VO is aangevraagd.

Certificaat
Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname. Dit certifcaat dient als bewijsstuk voor het schoolleiders-register.