logodef

Folder Leergang Ondernemen in het Onderwijs

Cover OND klein

Ervaringen van deelnemers

  • "Ik heb veel ideeën opgedaan om mee verder te gaan in de praktijk"
  • "Enorm veel inspiratie en energie opgedaan"
  • "Het is lang geleden dat ik zo enthousiast en geïnspireerd naar huis ging. Kon de dag erna meteen inzichten toepassen"

Algemene leveringsvoorwaarden

Op alle opleidingen binnen de Dyade Academy zijn de algemene voorwaarden en het clausuleblad van toepassing. Bekijk onze klachtenprocedure.

Dyade Academy

 

Standaard-Dyade-Academy

Dyade Academy
Tel.: 030 - 30 35 099
Stuur ons een e-mail

Leergang Ondernemen in het Klantwaardering90Als onderwijsleider heeft u samen met uw team eigenlijk uw 'eigen bedrijf'. U bepaalt de missie en visie en neemt (verregaande) beslissingen om de schoolorganisatie naar een hoger niveau te brengen. In tegenstelling tot het bedrijfsleven dient u echter binnen de onderwijskaders te blijven en heeft u niet alle vrijheden om naar hartenlust te ondernemen. Of tóch wel?

Naar hartenlust ondernemen met uw school
Ondernemen betekent risico nemen. Daarvoor heeft u als onderwijsondernemer kennis maar ook lef nodig. Toezichthouders, die over de schouder meekijken naar de risico's, maken het er niet simpeler op. Maar ondernemen biedt ook vele kansen om de organisatiedoelstellingen te overtreffen. Door te denken binnen én buiten de huidige onderwijskaders blijkt dat er veel meer kan dan u wellicht voor mogelijk hebt gehouden.


ondernemenTijdens de leergang 'Ondernemen in het onderwijs' leert u welke ruimte u heeft om te ondernemen binnen het onderwijs, hoe u leiding geeft aan een ondernemende organisatie en leert u denken en uitvoeren als een ondernemer. U krijgt inzicht in de vaardigheden die gevraagd worden van een onderwijsondernemer en krijgt voorbeelden aangereikt van succesvolle ondernemende schoolorganisaties. De praktische handvatten zorgen ervoor dat u direct aan de slag kunt binnen uw eigen school(organisatie).

Programma
Programma


Inschrijven in tijden van Corona
Tijdens de leergang staat te alle tijden uw veiligheid en gezondheid voorop. Tijdens de leergang worden de richtlijnen van het RIVM strikt gevolgd. Mocht de opleiding verplaatst moeten worden, blijft uw inschrijving altijd geldig voor de volgende editie. Daarnaast hanteren we versoepelde annuleringsvoorwaarden omtrent het Coronavirus.


Inschrijven

Nyenrode Business Universit

Data Tijd Locatie Inschrijven
       
23 januari 2020
30 januari 2020
6 februari 2020
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit

Volgeboekt

15 september 2020
22 september 2020
29 september 2020
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
09.30 - 16.30 uur
Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit
Nyenrode Business Universiteit

Inschrijven*
*Data, programma en locatie zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Investering

De kosten zijn € 3.195,- per persoon (vrijgesteld van BTW en incl. Gepersonaliseerd ondernemersprofiel t.w.v. €200,- & online leerprogramma Elephant Road t.w.v. €199,-)

accreditatie schoolleidersrSchoolleidersregister PO
Deze leergang is geaccrediteerd voor de professionaliseringsthema's 'Leidinggeven aan verandering' (6) en 'Toekomstgericht onderwijs' (7).

Schoolleidersregister VO
Accreditatie aangevraagd.

Meer informatie

Voor verdere informatie over de leergang kunt u contact opnemen via academy@dyade.nl.

Dyade is erkend in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het CRKBO-register geeft aan dat de kwaliteit van het Dyade-aanbod aan hoge eisen voldoet en de kosten hiervoor btw-vrijgesteld zijn.

logobalk Ondernemen Schoolpostionering