Dé specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs       

logodef

CAO PO 2019-2020 aankondiging

De CAO PO 2019-2020 komt eraan!

De afspraken neergelegd in de nieuwe cao hebben gevolgen voor werkgevers en werknemers. Denk aan:

  • De aanpassing van de schalen voor directies en adjuncten die voor de zittende medewerkers positief zijn maar niet persé voor nieuw aan te nemen adjuncten.
  • De introductie van nieuwe voorbeeldfuncties voor directies en onderwijsondersteunende medewerkers. Welke actie moet u ondernemen en welke actie mag u ondernemen?
  • Verkenning van de beslisruimte die u zou moeten krijgen door vereenvoudigingen in de hoofdstukken 5,6,7 en 9 van de cao po.
  • De aanpassingen in het ketenbeding voor het bijzonder en openbaar onderwijs en overige gevolgen van de introductie van de WAB en WNRA.
  • Het generatiepact, Iets voor u?

Dyade P&O Advies is druk doende de gevolgen van het onderhandelaarsakkoord voor u in kaart te brengen en zal, zodra de cao-teksten er zijn, ook de gevolgen hiervan voor u in kaart brengen. Dyade P&O Advies draagt deze kennis graag aan u over tijdens de themabijeenkomsten cao po 2019-2020. Binnenkort vindt u hier de data van de te plannen bijeenkomsten en een link naar gratis te downloaden handreikingen en informatie over de cao PO.

Themabijeenkomsten CAO PO 2019-2020 komen eraan!

De afspraken neergelegd in de nieuwe cao hebben gevolgen voor werkgevers en werknemers.
Lees er meer over via klik hier!

wilma homepage bottom pf

Formulieren P&F

Vind hier alle formulieren voor de personele en financiële administratie.

Heeft u nagedacht over de fiscale risico’s bij het inrichten van uw samenwerkingsverband(en)? <!--[if gte mso 9]>

Formulieren

Besparen op uw schoolinkopen?

Bij Dyade Voordeelservice kunt u profiteren van inkoopvoordelen voor uw school en bestuur. Van arbodienstverlening, personeelsoplossingen tot verzekeringen.

 Homepage dyade.nl